Glenn Tore Solevåg er ny daglig leder i Bauta Electro

08. Jan 2024

Glenn Tore Solevåg begynte 8. januar som ny daglig leder i Bauta Electro og Bauta Power. Han kommer fra stillingen som daglig leder i EikTrapp.

«Jeg har sett frem til å få bli en del av et så spennende konsern som Bauta. Jeg er elektriker i bunnen selv, så det kjennes litt som å komme hjem etter flere år som leder innen andre tekniske fag. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på jobben og se hva vi skal få til sammen fremover!» sier Glenn Tore Solevåg.

Glenn vil gå inn som daglig leder i Bauta Electro og Bauta Power som begge driver elektro mot maritim næring og land, og innen både privat- og industrimarkedet. Vi leverer også el-sveis til verftsnæringen. Bauta Electro er elektroinstallatøren og Bauta Power står for bemanningen.

Bauta Electro var Gaselle i 2022 og ser offensivt på fremtiden. Vi flytter i disse dager inn i et helt nytt kontor, lager og produksjonsbygg på Trohaugen i Tomrefjord.

«Vi er veldig glade for å få med oss Glenn i den videre utviklingen. Han har i tillegg til sterk faglig bakgrunn i elektrofaget, erfaring og kompetanse som leder. Vi gleder oss til å bli bede kjent med han i tiden fremover» sier Gjermund Kvernmo Langset, avtroppende daglig leder og leder for forretningsutvikling og bærekraft i Bauta Group.


Om oss

Bauta Electro er en del av Bauta Group, med hovedkontor i Tomrefjord. Konsernet har siden starten i 2013 hatt en stor vekst og teller nå 12 selskaper og i underkant av 500 ansatte, rundt 80 av disse er innen elektro. Konsernet driver innen sveis- og stålarbeid, elektro, eiendom, bygg og akvakultur.


«Jeg har sett frem til å få bli en del av et så spennende konsern som Bauta. Jeg er elektriker i bunnen selv, så det kjennes litt som å komme hjem etter flere år som leder innen andre tekniske fag. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på jobben og se hva vi skal få til sammen fremover!»

2023 Bauta Group. All Rights Reserved

Personvern Rettigheter