Vi fortsetter veksten med nytt bygg i Tomrefjord

13. Jul 2024

Bauta Electro har de siste årene hatt en god utvikling i aktivitet og antall ansatte. Dette har gjort at vi har vokst ut av dagens fasiliteter og har startet byggingen av et nytt industribygg på Trohaugen i Tomrefjord.

Det er Bauta Bygg som står for prosjektet, Bauta Property er huseier og Bauta Electro som blir leietaker og disponerer det nye bygget. Lokasjonen er på Trohaugen, bare et steinkast unna Bauta Group sitt hovedkontor og lager, der de i dag har tilhold.

Vi har vokst ut av tidligere fasiliteter og spår videre vekst. Bygget blir på to etasjer og vil inneholde kontorfasiliteter til 11 personer, lager og eget tilrettelagt tavleverksted.

«Dette vil gjøre driften mer effektiv og sørge for at vi kan utvide aktiviteten i tavleverkstedet. Vi vil også kunne håndtere framtidig vekst på en god måte» sier styreleder Gjermund Kvernmo Langset.

Bygget er på totalt 1.150kvm og blir første byggetrinn på tomten, forhåpentligvis blir det flere i regi av konsernet i tiden fremover.

Om oss


Bauta Electro er har i dag 90 ansatte og er totalentreprenør innen elektrofaget. Vi leverer både til privatmarkedet, industri, landbruk, maritim industri og el-sveis.

2023 Bauta Group. All Rights Reserved

Personvern Rettigheter