Privatkunder

Solcellepanel

Solcellepanel er en god måte å få tilgang til energi eller minske strømforbruket. Vi installerer gjerne et komplett system etter dine behov.

Belysning

Vi skaper den rette atmosfæren i din bolig. Enten det er ute- eller innendørsbelysning, med det siste innen LED-teknologi eller energieffektivisering for å redusere forbruk.

Sikkerhet

De fleste føler seg trygge hjemme, men er ditt hjem og elektriske anlegg godt nok kontrollert og sikret? Vi hjelper gjerne.

Nybygg

Vi i Bauta elsker å skape. Sammen virkeliggjør vi dine ideer, enten det er bolig, garasje eller fritidsbolig.

Service- og vedlikehold

Service- og vedlikehold er viktig av sikkerhets og energisparing. Få gode råd på belysning, varme og installasjon.

Energi-optimalisering

Det er en god følelse å spare ei krone her og ei krone der. Sparer man miljøet i tillegg, sover man ekstra godt om natta. Det finnes også gode støtteordninger for slike tiltak, vi gir gjerne råd.

Varmestyring

Trenger du en spesialist som kan hjelpe deg å finne de riktige løsningen til ditt hjem? Vi hjelper deg med styringssystemer, ENOVA-støtte og ENØK-tiltak.

EKOM spesialist

EKOM handler om alle elektroniske systemer som kommuniserer med omverdenen utenfor ditt hjem. Er du interessert i fjernstyring av hjemmet?

Elbillader

Skal du kjøpe eller har akkurat kjøpt din første elbil og trenger gode råd på installasjon av hjemmelader? Det er enkelt når du har oversikten, men først kan det være lurt å få profesjonell hjelp, så du får best mulig forståelse av lademodus, pluggtyper, ladekabler og riktig lading som forlenger batteriets levetid og ytelse.

Varmepumper

Vurderer du å bruke varmepumpe til ditt hjem? Da kan vi hjelpe deg. Varmepumper er avanserte og høyteknologiske produkter. Hvilken løsning som passer best til din bolig avhenger av mange faktorer. Vi hjelper deg å kartlegge akkurat ditt behov og levere både luft-luft og luft-vann løsninger.

Smarthus

Smart, smartere, smartest. Det er mange grader av hvor “smart” hjemmet ditt kan bli. Begrepet smarthus er overalt nå for tiden. Men hva betyr det? Det er lett å føle seg litt bortkommen i dette landskapet, men husk, det som er smart er ofte enkelt. For eksempel styring av lys og varme - eller til og med hele huset - fra nettbrett eller mobil. Vi gir deg oversikten du trenger.

Rehabilitering av el-anlegg

Utviklingen i elektromarkedet skjer i et forrykende tempo. Skal du pusse opp eller bor i en bolig med gammelt eller utdatert anlegg, ta kontakt med oss for et godt tilbud.

2022 Bauta Group. All Rights Reserved

Personvern Rettigheter